Jump to content

Welcome to We Got Served Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Can't Access Server By Name Anymore - Just Ip

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
J. Michael Henry

J. Michael Henry

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
After a reboot I couldn't access by box anymore by name - just by IP...

I remoted into the box and looked at the Event Viewer and saw this bonjour error:

"Bad service type in SERVERNAME._digiarty_streamer._tcp.local. Application protocol name must be underscore plus 1-14 characters. See <http://www.dns-sd.or...rviceTypes.html>"



Any ideas?

Thanks in advance...

-Mike


Upgrade to a WGS Supporter Account to remove this ad.

#2
generious

generious

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cambridge, UK
  • Interests:VMware, WHS V1, WHS2011
What happens when you ping the system via its hostname?


Running airplayit by any chance on the whs?
http://forum.airplay...96&extra=page=1

also just rdp into the system and ping localhost does it resolve the name?
sounds like either
1: problem caused by that airplayit
2: lmhost issue
3: winsocks issue




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


Upgrade to a WGS Supporter Account to remove this ad.